Hier de einduitslag van het Bronckhorster Schiet Toernooi 2011.
Er is dit jaar bijzonder goed geschoten. Dit biedt perspectief voor volgend jaar.


Het Bronckhorsterschiettoernooi zit er weer op. Het geslaagde toernooi werd voor de 32e keer gehouden en er deden 67 teams mee.

In de klasse Dames ging de titel naar Rozenstraat. Tweede werd Banninkstraat. Bij de klasse Heren A werd Wichmondseweg kampioen. De Jagers 1 werd tweede. Sarinkkamp Voor was het sterkste team in de klasse Heren B en tweede werd Noabers.
Kampioen Heren A individueel werd A. Rouwenhorst en H. Lubbers werd tweede. Bij de Heren B individueel schoot J. Hulshof de meeste punten bij elkaar. W. Vergunst pakte de tweede plek. S.Salebrink was de beste schutter bij de Dames A individueel. J. Rouwenhorst werd tweede. Bij de Dames B individueel ging de titel naar M. Lettink. De tweede plek ging naar K. Beulink.

Woensdag 30 maart waren de laatste finalewedstrijden. Direct na afloop werd in de gezellige en drukke accommodatie van S.V. Willem Tell de prijzen uitgereikt door wethouder André Baars. Naast de bekers voor de winnende teams kregen alle prijswinnaars een roos. Voordat Baars de bekers uitreikte bedankte hij alle deelnemers, de vele vrijwilligers van S.V. Willem Tell en met name de wedstrijdleider van het toernooi, Herbert Memelink. Tevens stelde de wethouder voor, dat alle teams volgend jaar één team extra moet meenemen.

Bestuurslid Herbert Memelink van Willem Tell en wedstrijdleider van het toernooi, was tevreden over het verloop van het schietevenement. “De teams werkten goed mee en iedereen was tevreden. Veel vrijwilligers hebben zich ingezet om het toernooi te laten slagen. Niet alleen bij de finalewedstrijden was het gezellig in de kantine maar ook bij de overige schietavonden”, aldus Memelink. Schietvereniging Willem Tell hoopt volgend jaar op nog meer deelnemers. De teams komen bijna allemaal uit de voormalige gemeente Hengelo. Daarom zijn vooral teams uit andere kernen van de gemeente Bronckhorst extra welkom om deel te nemen aan het Bronckhorsterschiettoernooi.

Uitslagen:
Dames: 1. Rozenstraat. 2. Banninkstraat. 3. Buks Bunny’s. 4. Dunsborg. 5. Hervo.
Dames A Individueel: 1. S. Salebrink. 2. J. Rouwenhorst. 3. N. Leusink. 4. A. Lubbers. 5. H. Kroese.
Dames B Individueel: 1. M. Lettink. 2. K. Beulink. 3. G. Steenkamp. 4. H. Trentelman. 5. I. Smink.

Heren A: 1. Wichmondseweg. 2. De Jagers 1. 3. Rozenstraat 1. 4. Toverstraat. 5. Vordenseweg 1.
Heren B: Sarinkkamp Voor. 2. Noabers heren 2. 3. Lankhorsterstraat. 4. Berendschotstraat 2. 5. Banninkstraat.
Heren A Individueel: 1. A. Rouwenhorst. 2. H. Lubbers. 3. J. Rouwenhorst. 4. M. Arendsen. 5. M. Eskes.
Heren B Individueel: 1. J. Hulshof. 2. W. Vergunst. 3. M. Wesselink. 4. P. Hissink. 5. J. Winkelman.

Het complete overzicht en alle uitslagen vindt u hier:

BST 2011 uitslag